pietricica turism

politia-piatra-neamtDupă ce a fost suspendat vreme de două luni și n-a avut voie să profeseze, agentul Nicolae Cristian Buga, de la Biroul rutier Piatra-Neamț, a fost declarat nevinovat de procurorii DNA.

”Am primit o comunicare, prin care am fost informați că nu există indicii că agentul respectiv ar fi comis infracțiunea de luare de mită”, a declarat comisarul șef Paul Tablan, șeful Poliției Neamț.

”Începând de astăzi, 3 ianuarie, polițistul va fi repus în drepturi, urmând să-și primească salariul pentru perioada în care a fost suspendat. Cel mai probabil el va continua să lucreze la Biroul rutier, unde de altfel își desfășoară activitatea de 5-6 ani, pentru că nu am niciun motiv să-l mut în altă parte, de vreme ce a fost declarat nevinovat”.

Cât timp s-a aflat sub control judiciar, agentul Buga s-a plâns, în repetate rânduri, că nu este lăsat să aducă probe în favoarea lui, în anchetă. Până la urmă, iată că procurorii au conchis că este nevinovat, însă este greu de crezut că suspiciunile care au rămas în mințile oamenilor vor fi șțerse atât de ușor. Adică se poate spune că în privința lui, răul a fost deja făcut. (C.M.)