pietricica turism

Vineri, 23 mai, orele 17, la Casa Culturii „Ion Creangă” din Târgu Neamț va avea loc o adunare electorală organizată de PSD Neamț, pentru candidații la alegerile europarlamentare Dragoș Benea și Tudor Ciuhodaru.

Va fi o adunare electorală pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, la care vor fi prezenți candidați PSD la aceste alegeri, Dragoș Benea și Tudor Ciuhodaru. La eveniment vor mai fi prezenți și lideri ai PSD Neamț, în frunte cu domnul Ionel Arsene, dar și parlamentari PSD din județ. Ne așteptăm ca sala să fie arhiplină, cu membrii și simpatizanții PSD. În cadrul acestei adunări, voi prezenta și raportul meu de activitate, ca primar al orașului Târgu Neamț, în care le vorbesc cetățenilor despre realizările de până acum, dar și despre obiectivele din perioada următoare”, ne-a declarat primarul Daniel Harpa. (C.T. STURZU)

1 COMENTARIU

  1. De ce ati sters articolul in care Emilia Arcan indemna lumea sa nu voteze la referendum? V-a pus pumnul in gura ciuma rosie? Stati linistiti, e documentat si il vor prelua alte trusturi de presa libera. Cheers!

Comments are closed.