adrne sediuAgenţia pentru Dezvoltare Regională Nord-Est organizează concurs, în data de 04.09.2015, ora 10:00, la sediul din Piatra Neamţ, str. Lt. Drăghescu, nr. 9, judeţul Neamţ, pentru ocuparea a două posturi vacante de expert, în cadrul Direcţiei Comunicare, Cooperare şi Dezvoltarea Afacerilor.

Condiţiile ce trebuie îndeplinite cumulativ de către candidaţi sunt:
a.    să fie absolvenţi de studii superioare de lunga durată, cu diplomă de licenţă;
b.    experienţă profesională de minim 3 ani în domeniul managementul afacerilor / promovarea investiţiilor / cooperare internaţională / marketing teritorial;
c.    foarte bune cunoştinţe de limba engleză;
d.    foarte bune cunoştinţe de operare pe calculator (Microsoft Office);
e.    constituie avantaj experienţa profesională în domeniul implementării proiectelor cu finanţare europeană;
f.    constituie avantaj participarea la cursuri/formări profesionale într-unul din domeniile: managementul afacerilor, marketing, managementul proiectelor, fonduri europene.

Persoanele interesate vor depune la sediul Agenţiei, până la data de 03.09.2015, orele 16:30, un dosar care va cuprinde: CV (format european – din care să reiasă clar experienţa profesională solicitată), cerere de înscriere la concurs, copii după actele de studii, respectiv alte cursuri/formări profesionale, copie după actul de identitate, cazier judiciar.

Concursul va consta în urmatoarele probe: test de limba engleză, test privind cunoştinţele de operare pe calculator, test de cunoştinţe din bibliografia pentru concurs, interviu şi analiza CV -ului.

Bibliografia pentru concurs se găseşte la sediul Agenţiei sau aici, în format PDF: Bibliografie septembrie 2015. Relaţii suplimentare la telefon 0233/218071. (ZCH NEWS)

Articolul precedentEste oficial! Salarii mărite în sănătate cu 25% de la 1 octombrie!
Articolul următorVrei să vezi Ceahlăul la matineu? Te costă 10 – 50 lei!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.