0:00

Descinderile polițiștilor pietreni din această dimineață, 2 octombrie, s-au încheiat cu confiscarea a 2.000 euro și reținerea unui tânăr de 17 ani. Acesta este din Târgu Neamț și a fost găsit în cartierul Speranța, din Piatra-Neamț, unde locuiește de ceva timp.

Adolescent reținut pentru furt și 2.000 euro confiscați la perchezițiile din Piatra-Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Perchezițiile de astăzi au fost făcute într-un dosar instrumentat de Poliția municipiului Piatra-Neamț vizând furturi de 40.000 euro din societăți comerciale. „În urma descinderilor, au fost descoperite și ridicate în vederea confiscării, mai multe telefoane mobile, cartele SIM, obiecte vestimentare (bunuri susceptibile a provine din activitatea infracțională) și 2.000 de euro. 5 persoane au fost conduse la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor. În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un tânăr de 17 de ani, din Tîrgu Neamț, care locuiește fără forme legale în Piatra-Neamț”, potrivit IPJ Neamț. Adolescentul mai este bănuit că pe 22 septembrie i-a furat rucsacul, în care era o sumă de ani, unui bărbat, de 57 de ani, care se odihnea pe o bancă, în Piatra-Neamț.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale și stabilirea modului în care s-au implicat suspecții.

C.I.

Articolul precedentRecord cu 70 de cazuri noi în Neamț și 2.343 în țară
Articolul următorRecord cu 148 persoane confirmate Covid în Neamț și peste 600 de cazuri noi în regiunea Nord-Est