Admitere în şcolile de agenţi de poliţie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn perioada 2 septembrie – 3 noiembrie 2021, se organizează o nouă sesiune de admitere în cele două unități de învățământ preuniversitar ale Poliției Române: Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” – Câmpina și Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” – Cluj-Napoca.

Sunt disponibile 1.292 de locuri la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” – Câmpina și 300 la Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” – Cluj-Napoca.

Cererile tip de înscriere se transmit exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unității de recrutare, [email protected], în perioada 2-14 septembrie 2021, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală.

După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate evaluarea psihologică a candidaților, proba de evaluare a performanței fizice, susținerea probei de evaluare a cunoștințelor, iar, la final, examinarea medicală a candidaților rămași în concurs după parcurgerea etapelor amintite.

„Proba de evaluare a performanței fizice va fi susținută în perioada 29 septembrie – 5 octombrie 2021, indiferent de unitatea de învățământ pentru care candidatul a optat, în centrele zonale de selecție, astfel: candidații care au promovat proba de evaluare a performanței fizice vor susține proba de evaluare a cunoștințelor la data de 9 octombrie 2021, iar rezultatele obținute vor fi postate pe site-ul oficial al unității de învățământ pentru care optează. Examinarea medicală se realizează în ordinea descrescătoare a notelor finale, în perioada 11 – 31 octombrie 2021“, precizează agent de poliţie Georgiana Puşcaşu, purtător de cuvânt al IPJ Neamţ.

Rezultatele finale ale admiterii se afișează la sediul unităților de învățământ și se postează pe site-ul oficial al acestora, până la data de 3 noiembrie 2021.

Angela Croitoru

Articolul precedentDeputat Mara Calista: „Vaccinarea gratuită anti-HPV a fost extinsă până la 18 ani pentru fete”
Articolul următorBărbat găsit spânzurat în comuna Horia
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.