Doi absolvenți de 10 au intrat la colegiile pentru care au optat. Ivona Casiana Vartic de la Școala Gimnazială Domnească „Grigore Ghica Vodă” din Târgu Neamț este admisă la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Târgu Neamț și Iarin Cristian Bârgăoanu a rămas la Colegiul Național „Roman Vodă” din Roman.

Admitere 2018: 3.102 elevi admiși în liceele din Neamț, lista locurilor disponibile, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCeilalți elevi care au obținut media 10 la evaluare națională sunt Diana Elena Manolache – a rămas la CN „Roman Vodă”, Ioana Alexandra Brănuț – a rămas la Colegiul Național „Petru Rareș” Piatra Neamț, Andrei Codrin Sandu – a fosta dmis la CN „Petru Rareș”. Despre toți acești elevi de 10 puteți citi mai multe AICI.

Conform rezultatelor repartizării computerizate în licee, publicate astăzi, 9 iulie, la ora 14:30 (AICI), au fost admiși în liceele din Neamț 3.102 de absolvenți (din cei 4.058 care au susținut evaluarea națională), medii de la 5 în sus obținând 3.125 de elevi. Ultima medie de intrare în liceu este 2,02, la Liceul Tehnologic „Ion Creangă” din comuna Pipirig. Lista locurilor rămase disponibile la liceele din Neamț poate fi studiată AICI. (C.I.)

Articolul precedentRossal zona 3 Târgu-Neamţ face din nou apel la colectarea selectivă
Articolul următorÎmpușcat la vânătoare, dus la spital în șoc hemoragic
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.