Adăpost de animale lovit de trăsnet la Agapia, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFurtuna de joi, 13 iulie care a doborât o mulţime de copaci în judeţ (detalii aici), a produs şi un incendiu într-o gospodărie din comuna Agapia. Un trăsnet a lovit un adăpost de animale. Până la sosirea forţelor de intervenţie, flăcările s-au răspândit cu repeziciune la întreaga clădire, mai ales că în interior era depozitată o mare cantitate de plante furajere.

Adăpost de animale lovit de trăsnet la Agapia, ZCH NEWS - sursa ta de informații„La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Târgu Neamț și SVSU Agapia.

La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la o anexă gospodărescă (adăpost pentru animale și depozit pentru plante furajere) cu posibilitatea propagării la o altă anexă și la locuință.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. A ars construcția din lemn cu suprafața de 150 mp în care era depozitat aproximativ 10 tone de fân (1600 baloți)”, precizează căpitan Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

La finalul intervenţiei concluzia pompierilor a fost că flăcările au fost produse de un trăsnet.

A.C.

FOTO ISU Neamț

Articolul precedentAutoturism răsturnat pe cupolă la Târgu-Neamţ
Articolul următorOferta educațională a Universității Petre Andrei din Iași
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.