0:00

ACTUALIZARE Prinși la furat motorină dintr-un TIR parcat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiACTUALIZARE: Polițiștii au extins cercetările în privința celor 5 tineri reclamați că fură combustibil din rezervoarele camioanelor şi au stabilit că ei sunt principalii suspecți în cazul unui furt comis în noaptea de 12 spre 13 decembrie. Atunci ei au golit rezervorul unui autocar de transport internațional, care era parcat în Piatra Neamț, iar în noaptea de 17 spre 18 decembrie au furat încă 300 de litri de motorină din rezervorul aceluiași autocar. Trei dintre cei cinci tineri, în privința cărora există indicii că ar mai fi săvârșit astfel de fapte în întreg județul, au fost reținuți. (C.M.)

******

ŞTIRE INIŢIALĂ: Cinci tineri, cu vârste între 17 și 19 ani, au fost prinși, în noaptea de 19 spre 20 decembrie, de o patrulă de poliție, imediat după ce-au comis un furt. Cineva, care i-a văzut învârtindu-se pe lângă un TIR parcat pe strada Fermelor din Piatra-Neamț, a anunțat poliția. Când a ajuns patrula la locul indicat nu i-a mai găsit acolo.

După obținerea tuturor informațiilor privind autorii și autoturismul folosit de aceștia, caracteristicele mașinii au fost transmise patrulelor de siguranţă publică de pe raza municipiului și a localităților limitrofe, pentru identificare”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”În urma căutărilor efectuate, autoturismul a fost depistat de polițiști, în jurul orei 02.00, în timp ce se afla staţionat pe str. Fermelor, în spatele unui autocamion”.

În portbagajul autoturismului au fost găsite 9 bidoane din plastic de 20-25 litri goale (unul avea circa 7 litri motorină), două furtunuri din plastic şi un cleşte. Toți tinerii au fost conduși la sediul Poliţiei Piatra Neamţ, pentru continuarea cercetărilor în dosarul deschis pentru furt calificat. (C.M.)

Articolul precedentȘeful Jandarmeriei: ” Activități pentru sărbători într-un cadru legal”
Articolul următorSurpriză : RO COM Central vrea 1.000.000 lei de la Primăria Piatra Neamț în 90 de zile!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.