pietricica turism

ACTUALIZARE: Poliţistul din judeţul Suceava, rănit grav în timpul unei percheziţii, a fost transferat cu un elicopter al MAI la Spitalul Clinic de Urgență “Nicolae Oblu” Iaşi. (ZCH NEWS)

******

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un poliţist din oraşul Rădăuţi (Suceava) a fost rănit grav, în dimineața de 5 decembrie, în timpul unor percheziţii, precizează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), într-un comunicat de presă. Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Suceava derulau o acțiune pentru destructurarea unei grupări infracționale.

“La una dintre locuințele percheziționate, în Rădăuți, una dintre persoanele vizate a atacat și rănit, cu o sabie, pe colegul nostru, agent șef adjunct de poliție Sfichi Dan Ciprian, din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, rănindu-l foarte grav la cap și braț”, potrivit IGPR.

Polițistul rănit se află la Spitalul Județean de Urgenţă Suceava, pentru investigații. Atacatorul a fost imobilizat, cercetările fiind continuate, sub coordonarea procurorului de caz. Bărbatul mai fusese arestat, tot într-o cauză instrumentată de BCCO Suceava, la data de 13 iulie 2016, pentru trafic de droguri, fiind ulterior pus în libertate sub control judiciar după 30 de zile, iar în octombrie 2017 a fost ridicat și controlul judiciar de către instanța de judecată. (ZCH NEWS)