ACTUALIZARE: „Sunt onorată că am fost aleasă să fiu prefect al judeţului Neamţ. Numirea va avea loc conform procedurilor, probabil va fi trimis cineva de la Bucureşti, dar mai întâi hotărârea trebuie să apară în Monitorul Oficial. Îmi voi face ca şi până acum datoria cu onoare şi demnitate şi voi face tot ceea ce îmi stă în putere să-mi duc la îndeplinire atribuţiile. La Consiliul Judeţean vor rămâne colegii mei care sunt foarte competenţi şi care mi-au ţinut locul ori de câte ori a fost nevoie”, a declarat Daniela Soroceanu.

*******

ŞTIRE INIŢIALĂ: Printr-o hotărâre a Guvernului României adoptată în şedinţa de astăzi, 15 martie, Vasile Panaite nu mai este prefectul judeţului Neamţ. Potrivit informaţiilor apărute pe site-ul executivului s-a hotărât „încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei de prefect al judeţului Neamţ de către domnul Panaite Vasile”.

Tot Guvernul a decis ca înlocuitor să fie actualul secretar al judeţului, Daniela Soroceanu. În acest sens a fost emisă „hotărâre privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Neamț de către doamna Soroceanu Daniela”.

Vasile Panaite şi Daniela Soroceanu nu au putut fi contactaţi deocamdată. (ZCH NEWS)

Articolul precedentÎn Neamț sunt 80 de detectoriști și doar 3 predări de bunuri arheologice într-un an întreg
Articolul următorVasile Panaite, declarație după demiterea din funcție
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Unde sunt membrii PSD si de ce au adus portocalii la conducere cine stie ? Unde sunt cadrele si membrii adevarati ?

Comments are closed.