Actualizare

Conducerea spitalului spune că pacientul a fost internat în urmă cu câteva zile în urma unei tentative de suicid, după ce s-a înjunghiat în gât, în piept. „Se afla internat pentru proceduri medicale pe secția ORL înainte de a fi transferat pe secția Psihiatrie. Pacientul avea numeroase plăgi, dar cele mai grave erau cele toracice și de trahee. Majoritatea au fost rezolvate prin mai multe intervenții medicale pe chirurgie toracică și era readus pe ORL, a fost un caz deosebit. A dispărut în timp ce se pregătea sala de operații și atunci a fost anunțată poliția”, a declarat dr. Daniela Burghelea, directorul medical al SJU Piatra Neamț. (C.I.)

Actualizare

Polițiștii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 38 de ani, din Piatra Neamț, care a fugit din spital cu aproximativ cu o oră înainte de a fi găsit înecat. Cadrele medicale de la Spitalul Județean Piatra Neamț au anunțat poliția despre dispariția pacientului însă, se pare, că acesta s-a dus direct la lac și s-a aruncat în apă. (C.M.)

Știre inițială

O femeie care mergea la pescuit a văzut un cadavru plutind în lacul Bâtca Doamnei, la câțiva metri de mal, astăzi, 20 iunie, pe la prânz. Ea a sunat la 112, iar pompierii au venit și au scos din apă trupul neînsuflețit. Este vorba despre un bărbat de vârstă mijlocie, îmbrăcat cu un tricou roșu. Urmează ca polițiștii să stabilească identitatea omului și cum a ajuns în apă. (C.M.)

Articolul precedentInspectori de muncă atacați cu drujba la Pildești: ”Au mai fost incidente, dar așa ceva niciodată!”
Articolul următorEvaluare Națională 2018: 617 contestații depuse de elevii din Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.