reclama autocenter

ACTUALIZARE: Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Constanţa informează că numai două dintre victimele accidentului au necesitat spitalizarea. „În această dimineață, în urma accidentului rutier produs la intersecția bd. Tomis cu bd. Aurel Vlaicu, la UPU au fost aduși 12 pacienți. În cazul acestora s-a efectuat triajul, 3 dintre ei necesitând direcționarea către codul roșu și alți 9 fiind preluați de medicii care activau pe codul galben. În urma investigațiilor de specialitate, 2 pacienți au fost spitalizați. Este vorba despre un bărbat care a fost internat în secția Chirurgie Generală și o femeie care a fost  internată în secția Chirurgie Generală Terapie Intensivă. Ceilalți 10 pacienți au fost externați, cu recomandări medicale în ambulatoriu”, precizează SJU Constanţa. (M. CONSTANTINESCU)

******

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un microbuz, care face curse regulate pe ruta Constanța-Piatra Neamț, a fost implicat, în această dimineaţă, 12 iulie, într-un grav accident rutier în municipiul Constanţa. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea, la ora 4:20, salvatorii au fost solicitaţi, prin serviciul 112, să intervină la intersecția bulevardelor Tomis și Aurel Vlaicu, pentru un eveniment rutier între un autoturism și un microbuz.

„La locul solicitării au fost trimise: 3 echipaje B2 SAJ și un echipaj C2 SAJ, un echipaj SMURD B2, C1 SMURD și echipaj de descarcerare”, se arată în comunicatul ISU Dobrogea. La locul accidentului au fost găsite 11 victime conștiente, pentru care au mai fost mobilizate 3 echipaje SMURD și două ambulanţe. Victimele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Constanța.

Ulterior, la spital au mai sosit încă 3 victime, pasageri din microbuz, doi adulți și un copil de 4 ani, care s-au deplasat cu mijloace proprii către unitatea sanitară. Reprezentanții ISU Dobrogea au precizat că dintre toate persoanele implicate în accident una singură era în stare mai gravă: pasagera din dreapta șoferului autoturismului. (ZCH NEWS; FOTO: Reporter NTV)

Articolul precedentTot cu targa! Bărbat în criză cardiacă salvat de pe Ceahlău!
Articolul următorUrmările vijeliei: copaci rupți, familie în pericol pe Ceahlău
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.