0:00

ACTUALIZARE: Surse judiciare au precizat pentru presa ieşeană că medicul vizat ar lucra la Institutul de Boli Cardiovasculare. Sumele pretinse s-ar încadra între 1.000 şi 1.500 de lei, pentru efectuarea operaţiilor pe cord. (ZCH NEWS)

*******

ŞTIRE INIŢIALĂ: Ofițerii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Iași efectuează, marţi, 11 iulie, trei percheziții la un cabinet medical și la două locuințe ale unui medic „suspectat de săvârșirea unor infracțiuni de corupție”, potrivit unui comunicat de presă al DGA Iaşi. Acţiunea se derulează sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

ACTUALIZARE Medic percheziţionat acasă şi la cabinet! E suspectat că a luat mită!, ZCH NEWS - sursa ta de informații„În cauză există probe certe că, în cursul zilei de ieri și astăzi, medicul vizat a pretins și primit cu titlu de mită, de la un număr de 6 persoane, diferite sume de bani pentru condiționarea actului medical. Cercetările continuă pentru probarea întregii activități infracționale iar, în funcție de evoluția situației, vom reveni cu detalii”, se precizează în comunicatul citat. (ZCH NEWS)

Articolul precedentDus la arestare pentru că a violat-o pe concubina tatălui său
Articolul următorANM: De astăzi, instabilitate atmosferică şi disconfort termic
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.