ACTUALIZARE: Cele două echipaje medicale SMURD și SAJ care au ajuns la locul accidentului au preluat copilul rănit, în vârstă de 6 ani și pe mama lui, în vârstă de 39 de ani, cu ușoare traumatisme la cap. Victima rămasă încarcerată este o femeie de 59 de ani, cu traumatism la cap și plăgi la față și gât. După apelul la 112, de la ora 10:22, prin care se anunța că sunt două victime, dintre care una încarcerată, pompierii de la Târgu Neamț au găsit la locul accidentului 4 persoane, între care 3 adulți și un copil care erau în mașina care s-a răsturnat. Cei 3 răniți au fost transportați la spital. (C.I.)

**********

ŞTIRE INIŢIALĂ: Două persoane, între care și un copil, sunt rănite, după ce mașina în care erau s-a răsturnat, în această dimineață, 19 mai, la Timișești. Una dintre victime a rămas încarcerată. Accidentul s-a produs în satul Dumbrava puțin după ora 10:00. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț, pompierii de la descarcerare și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă au ajuns la locul accidentului.

ACTUALIZARE Maşină răsturnată la Timişeşti * Trei persoane rănite, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPersoana rămasă blocată în mașină a fost scoasă de militari, este conștientă, are răni la gât și a fost transportată de echipajul TIM la spital. A doua victimă este un copil, care a fost preluat de o ambulanță. Poliția face cercetări pentru a stabili din ce cauză s-a produs accidentul. Vom reveni. (C.I.; FOTO: ISU Neamţ)

Articolul precedentL3 CSM Ceahlăul Piatra Neamţ n-a jucat şi a ajuns pe locul 9
Articolul următorNoaptea sportului pietrean, ediţia a II-a (31 mai)
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.