pietricica turism
ACTUALIZARE: Polițiștii rutieri, care au făcut cercetări la locul accidentului, au stabilit că bărbatul de 45 de ani, din Piatra Neamț, care conducea pe DN 15 spre Piatra Neamț, a adormit la volan și a ajuns pe contrasens, izbindu-se violent cu mașina în stâlpul de beton și oprindu-se în gardul locuinței. El, soția lui și fiica lor au fost transportați la spital.
“În urma impactului, atât bărbatul, cât și două pasagere, de 13 și respectiv 46 de ani, din Piatra Neamț, au suferit leziuni și au fost transportați la spital. Conducătorul auto a fost testat, rezultând că nu a consumat alcool. Polițiștii continuă cercetările în acest caz, pentru vătămare corporală din culpă”, potrivit lui Robert Costân, ofițerul de presă al Poliției Neamț. (C.I.)
**********
ŞTIRE INIŢIALĂ: Azi noapte, 30 aprilie/1 mai, la ora 1:30, s-a produs un accident rutier grav, după ce o mașină a intrat într-un stâlp și s-a oprit în gardul unei case, la Dumbrava Roșie.
Două din cele trei persoane care erau în mașină au fost rănite și transportate la spital. Pompierii de la Detașamentul Piatra Neamț au intervenit la accident. Vom reveni. (C.I.; FOTO: stiri-neamt.ro)