ACTUALIZARE: Poliţiştii au stabilit că autoturismul care a ieşit de pe şosea a fost lovit de o autoutilitară. La volan se afla un bărbat, de 42 de ani, din Roman, băut şi foarte grăbit. El a vrut să depăşească autoturismul exact când maşina vira spre DJ 155 I. Cele 5 persoane despre care vorbea purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ nu erau într-un singur autovehicul. În autoturism, era o tânără de 22 de ani la volan, iar ca pasagere o femeie de 47 de ani şi o alta de 83 de ani. Toate 3 au suferit policontuzii. În autoutilitară se afla un pasager, în vârstă de 55 de ani, iar el a suferit mai multe leziuni, cea mai gravă fiind o fractură de vertebră. Şoferul vinovat de producerea accidentului avea şi el contuzii, dar iniţial n-a vrut să meargă la spital. A fost condus de poliţiştii, pentru a i se recolta probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. (C.M.)

********

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un autoturism al cărui şofer a pierdut controlul asupra direcţiei, a intrat într-un cap de pod din localitatea Baratca (comuna Bârgăuani), astăzi, 6 mai, cu câteva minute înainte de ora 13:00. În maşină se aflau 5 persoane, care au ieşit singure şi nu păreau rănite grav. Şoferul a refuzat transportul la spital.

„La faţa locului s-au dus două ambulanţe SMURD şi o autospecială de capacitate medie, cu 7 subofiţeri, care să asiugure măsurile PSI”, a declarat slt. Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ. Pasagerii (3 femei şi un bărbat), toţi diagnosticaţi iniţial cu policontuzii, au fost duşi la spital. La locul accidentului s-au deplasat şi poliţiştii rutieri, care trebuie să stabilească din ce motiv s-a petrecut accidentul. (C.M.)

Articolul precedentACTUALIZARE LIGA A II-A: Foresta, victorie importantă cu Luceafărul Oradea
Articolul următorACTUALIZARE LIGA A III-A: Sporting Lieşti-CSM Roman 2-1 (0-1)
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.