ACTUALIZARE 3: Meciul s-a încheiat la egalitate 1-1 (1-0). Bradu Borca a deschis scorul încă din minutul 2, în timp ce pietrenii au egalat în prelungirile partidei (90+4). (ZCH NEWS)

********

ACTUALIZARE 2: Bradu Borca a anunţat în urmă cu 10 minute că meciul de sâmbătă, 7 aprilie, de pe teren propriu, cu CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, va fi transmis LIVE VIDEO. Meciul poate fi urmărit pe pagina de Facebook a portalului duminicapetarla.ro AICI. (ZCH NEWS)

***********

Ovidiu Arusoaiei (stânga, cu mingea în mână)

ACTUALIZARE 1: Conducerea formaţiei Bradu Borca se declară nemulţumită de delegarea arbitrului Ovidiu Arusoaiei la partida de sâmbătă cu CSM Ceahlăul Piatra Neamţ. Sub genericul “MECIUL DE SÂMBĂTĂ ÎNCEPE DE LA SCORUL DE 0-1” se notează: “În tur, după “restanţa” cu Cimentul Bicaz, conducerea Bradului şi-a exprimat în scris dorinţa de a nu mai fi arbitraţi de către Ovidiu Arusoaiei. AJF Neamţ nici nu a vrut să audă de aşa ceva, delegându-l pe Arusoaiei chiar în prima etapă din aceasta primăvară. Terenul fusese pregătit deja, Adrian Ilie şi Ionuţ Moşneguţu pierzându-şi dreptul de joc în acel meci. La Bicaz, într-un meci pierdut cu 3-2 de Bradu Borca, arbitrul acorda doar cartonaş galben pentru un cap în gură aplicat de un jucător de-al gazdelor. Faza a fost filmată, tuşierul explicându-i centralului prin mişcări largi gestul nesportiv al jucătorului de la Cimentul. Potrivit spuselor celor prezenti la măcelul din tur, când Ceahlăul s-a impus clar, 7-1, arbitrul Ovidiu Arusoaiei a fost mult mai receptiv la o fază similară în care fostul atacant al Bradului, Cătălin Scrab, şi-ar fi scuipat un adversar. La fel ca şi la Bicaz, asistentul a văzut tot, dându-i centralului undă verde pentru cartonaşul roşu ce avea să vină la pachet cu 6 etape de suspendare”, potrivit paginii oficiale de Facebook a formaţiei Bradu Borca. Ovidiu Arusoaiei a arbitrat de 4 ori Bradu Borca în acest sezon: Speranţa Răuceşti (3-0, în deplasare), CSM Ceahlăul Piatra Neamţ (1-7, în deplasare), Cimentul Bicaz (4-0, pe teren propriu) şi, din nou, Cimentul Bicaz (2-3, în deplasare). (M. CONSTANTINESCU)

**************

ŞTIRE INIŢIALĂ: Bradu Borca şi CSM Ceahlăul Piatra Neamţ se întâlnesc, sâmbătă, 7 aprilie, în cadrul etapei a treia a returului Ligii a IV-a. Partida are o miză dublă pentru formaţia de pe Valea Muntelui, care îşi doreşte revanşa după neverosimilul 1-7 din tur, dar care are nevoie şi de victorie, pentru a se apropia în clasament de echipa din Piatra Neamţ.

Florin Pintilii

Urmează un meci cât un campionat am putea spune, un meci pe care îl jucăm acasă şi este extrem de important să obţinem victoria în faţa suporterilor noştri! Sunt sigur că aceşti suporteri care ne-au susţinut mereu, necondiţionat, îi vor împinge pe băieţi de la spate, astfel încât să dea totul pentru cele 3 puncte puse în joc. Bineînţeles că vom avea absenţe în lot la ora meciului, dar asta nu ne împiedică să credem cu tărie că victoria stă în mâinile noastre indiferent cine va intra pe teren! Este o ambiţie sportivă de nedescris în tabăra noastră. Îmi doresc la acest meci să se evidenţieze doar jocul celor două echipe, şi nu deciziile arbitrilor sau altor factori din afara terenului şi sper în acelaşi timp să predomine fair-play-ul, a menţionat Florin Pintilii, tehnicianul echipei Bradu Borca.

De cealaltă parte, pietrenii şi-ar putea asigura un avans de 9 puncte (dar mai ales un plus de 12 puncte la “adevăr”) faţă de principala urmăritoare.

Gabriel Rădulescu

Jocul în sine este un derby județean. Care este mai bun să câștige! Cred că ar trebui să de desfășoare în condiții de respect reciproc și fair-play!, a declarat antrenorul de la CSM Ceahlăul, Gabriel Rădulescu.

În această etapă mai sunt programate meciurile: Speranţa Răuceşti-Cimentul Bicaz, Voinţa Ion Creangă-Moldova Cordun şi Steel-Man Târgu Neamţ-Victoria Horia.

CLASAMENT

1CSM Ceahlăul Piatra Neamţ11110052-733+15
2Bradu Borca1190233-1527+9
3Cimentul Bicaz1180334-1724+6
4Victoria Horia1171319-1422+7
5Speranţa Răuceşti1160521-1918+3
6Voinţa Ion Creangă1150627-20150
7Moldova Cordun1122720-498-10
8Steel Man Târgu Neamţ1121811-337-8

(M. CONSTANTINESCU)