0:00

ACTUALIZARE 2: Şoferul, care are 54 de ani şi este din Botoşani, va fi cercetat pentru ucidere din culpă. El a fost testat alcoolscopic şi nu se afla sub influenţa alcoolului. Victima a fost identificată. Este vorba despre o bătrână de 80 de ani, din Podoleni.

********

ACTUALIZARE 1: Din cercetările făcute la fața locului, a rezultat că șoferul TIR-ului, care venea spre Piatra Neamț, a oprit la trecerea pentru pietoni și a acordat prioritate celor două persoane care voiau să traverseze.

ACTUALIZARE FOTO Femeie omorâtă de TIR la Roznov, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn momentul în care s-a pus în mișcare, o a treia persoană s-a angajat în traversare și a fost lovită de roata din dreapta față, care a aruncat-o sub roțile din spate.

********

ŞTIRE INIŢIALĂ: O femeie a fost surprinsă de un  autotren, în această dimineață, 1 decembrie, la câteva minute după ora 9:00.

ACTUALIZARE FOTO Femeie omorâtă de TIR la Roznov, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn urma impactului, victima a rămas sub roțile TIR-ului și a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare, care să ridice autotrenul.

ACTUALIZARE FOTO Femeie omorâtă de TIR la Roznov, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAccidentul s-a petrecut în centrul orașului Roznov, pe DN15, iar polițiștii urmează să stabilească ce s-a întâmplat. Vom reveni cu amănunte.

Articolul precedentSenatorul Emilia Arcan: ”La mulți ani, Generație Centenar! La mulți ani, România”
Articolul următorO bătrână din Trifeşti a ars cu tot cu pat
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.