ACTUALIZARE: Bărbatul a fost trimis cu ambulanţa la spital. Fotografii:

*********

ACTUALIZARE: Bărbatul a decis să coboare de pe stâlp. În aceste momente, protestatarul are dialog cu şeful ISU Neamţ, col. Ioan Niţică, în civil la faţa locului. Fotografii:

********

ACTUALIZARE FOTOGRAFII:

********

ACTUALIZARE: A avut loc o discuţie între negociatorul poliţiei şi protestatar. Singurul efect a fost că nu mai ţipă, ci face semne amicale cu mâna celor care-l privesc de jos. Telegondolele au început, din nou, să circule. Se pare că protestatarul ar fi comunicat că va coborî, dacă se retrage poliţia de la faţa locului. (ZCH NEWS)

********

ACTUALIZARE FOTOGRAFII:

*********

ACTUALIZARE: Pompierii au adus şi maşina cu scară. Aceasta are doar 45 de metri, în condiţiile în care bărbatul se află la aproximativ 60 de metri. Din câte îşi pot da seama cei de jos, acesta vociferează, dar nu poate fi auzit. Soluţia găsită este ca negociatorul poliţiei să ajungă în dreptul acestuia cu o cabină a telegondolei. (ZCH NEWS)

*********

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un bărbat s-a urcat duminică, 4 noiembrie, pe unul dintre stâlpii telegondolei din Piatra Neamţ (cel de pe bd. Decebal) şi ameninţă că se aruncă. La faţa locului se află reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.

Din câte se ştie până în acest moment, este vorba de un tânăr, care nu a formulat nici o revendicare. Pompierii nu pot ajunge până la acea înălţime pentru a interveni. În aceste condiţii, este aşteptată intervenţia poliţiei, care va aduce şi un negociator. Vom reveni cu amănunte. (ZCH NEWS)

Articolul precedentACTUALIZARE Accidentul de la Horia, provocat de un şofer beat
Articolul următorCUPA ROMÂNIEI S-au calificat Tămăşeni, Valea Ursului, Văleni şi Stăniţa
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.