Actualizare: Numărul victimelor a ajuns la patru, în urma impactului, toți din aceeași mașină. Aceasta era condusă de o șoferiță de 45 de ani, din localitate, care a virat stânga pe drumul județean din localitate fără să se asigure, după cum au constatat polițiștii rutieri de la Târgu Neamț. S-a izbit de mașina condusă de un bărbat de 41 de ani, din Petricani, care tocmai depășea alt vehicul. „În urma impactului a rezultat rănirea conducătoarei auto de 45 de ani, precum și a trei pasageri din același autoturism, o femeie de 50 de ani, un bărbat de 78 de ani și un tânăr de 18 ani, toți din Grumăzești. Victimele au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, potrivit IPJ Neamț.

În cauză continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

****Știre inițială****

Două mașini s-au ciocnit, la Topolița, comuna Grumăzești și trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Din imagini se observă cum una din mașini s-a oprit deasupra șanțului.

 

Accidentul s-a produs astăzi, 26 ianuarie, pe la ora 14.30, iar la fața locului au fost trimise echipaje de poliție, medicale și pompierii care se întorceau de la misiunea de stingere a unui incendiu în localitate.

 

Din primele informații, două persoane au suferit traumatisme și au fost transportate la spital de ambulanțele SAJ Neamț, iar o persoană cu atac de panică a fost preluată de SMURD și dusă la spital.

Polițiștii care au făcut cercetările urmează să stabilească în ce împrejurări s-a produs coliziunea.

C.I.

Articolul precedentO femeie a fost dată dispărută de cumnatul acesteia
Articolul următorOficial: Vaccinarea persoanelor din domenii esențiale se amână 10 zile