ACTUALIZARE: Diagnosticul pus de medici arată că bărbatul a suferit arsuri de gradul I și II pe mâini, față și piciorul stâng. A rămas internat la Spitalul Roman.
Raportul oficial al ISU Neamț spune că “la intervenție au participat 4 subofițeri și o autospecială cu apă și spumă” și că “explozia a fost înregistrată în bucătăria locuinței, din cauza unei acumulări de gaze de la o butelie neomologată, de proveniență rusească“.
“Urmare a exploziei, proprietarul, în vârstă de 57 de ani, a suferit arsuri, fiind transportat la Spitalul Municipal de Urgență Roman. Au fost distruse, de asemenea, mai multe piese de mobilier, din bucătărie, o ușă metalică și un geam“, a precizat Marcel Bucur, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.
*****
ȘTIRE INIȚIALĂ: O persoană a suferit răni grave după ce în locuinţa sa a fost înregistrată o explozie. Pompierii susţin că evenimentul nu a fost urmat de incendiu. Ei au intervenit doar pentru a asigura măsurile PSI. După câte se pare, explozia a fost cauzată de o scurgere de gaze. Victima a fost preluată de cei de la Ambulanță și dusă la Spitalul Municipal de Urgență Roman. Din primele informații, rănile suferite nu sunt din cele care să-i pună viața în pericol. Revenim cu amănunte.