Actualizare: Nadia Năstase, director SC Troleibuzul SA, a dat o declarație prin care anunță că începând de sâmbătă, 5 octombrie, societatea își va relua activitatea normală: „…Sunt în măsură să anunț că de mâine vom relua programul de transport în comun pe raza municipiului Piatra Neamț și în comunele care fac parte din ADI Urbtrans. Ne cerem scuze călătorilor pentru situația creată astăzi și încercăm să facem tot ce depinde de noi ca asemenea situații săp nu se mai repete”.

Știre inițială: După întreruperea activității (detalii aici) și primele reacții – ale Opoziției (aici) și ale Puterii (aici), începând de marți, 8 octombrie, Troleibuzul SA anunță că va relua cursele pe toate traseele, conform programului stabilit începând cu 23 septembrie 2019 (detalii aici).

Directorul Nadia Năstase a declarat, pentru Mesagerul de Neamț, că ”este un prim pas spre rezolvarea problemei”. ”Sperăm să se găsească soluții pe termen lung, pentru ca societatea să își poată desfășura activitatea, conform contractului încheiat cu ADI Urbtrans”, a adăugat aceasta. (ZCH News)