csm-roman-supercupa-2016ACTUALIZARE: CSM Roman şi-a cam luat adio de la calificarea în turul următor al Cupei EHF. Stoleru şi compania au fost învinse de maghiarele de la Alba Fehervar, chiar pe teren propriu, cu 27-25. La pauză oaspetele au condus cu 15-10. „Am întâlnit o echipă foarte puternică, anticipam de fapt un meci deosebit de dificil. Din nou am comis foarte multe erori care au fost sancţionate prompt de această echipă valoroasă. Mă bucur totuşi pentru revenirea din partea a doua, când am şi câştigat repriza secundă. Atât am putut astăzi. Vom merge la Fehervar pentru un meci de totul sau nimic”, a declarat Lucian Micu, purtătorul de cuvânt al CSM Roman. Marcatoare CSM Roman: Glibko (8), Iuganu (5), Toskovic (5), Chitacu (2), Stoleru (2), Agrigoroaie (1), Vădineanu (1) şi Popescu (1). De la maghiare, cele mai eficiente jucătoare au fost Bandelier şi Mendy, autoare a câte 6 goluri. Meciul retur va avea loc peste o săptămână în Ungaria. (Ana MOISE; FOTO: Facebook)

*****

ŞTIRE INIŢIALĂ: Sărbătoare handbalistică la Roman. Neînvinse în campionat decât de CSM București, campioana României și câștigătoarea Ligii Campionilor, jucătoarele de la CSM Roman debutează duminică, 16 octombrie, într-o nouă ediție a Cupei EHF. Stoleru și compania își măsoară forțele cu maghiarele de la Alba Fehervar, o echipă de top, prezentă mai tot timpul în fazele avansate ale întrecerilor continentale inter-cluburi. Manșa întâi a turului secund are loc în Sala Sporturilor de la malul Moldovei, cu începere de la ora 11:00 și va fi oficiată de arbitri bulgari Doychinov şi Goretsov.

„Îmi doresc un meci foarte reușit din partea CSM-ului. Pe teren propriu de obicei jucăm foarte bine, sper să fie la fel și duminică. Ne bucurăm că evoluăm la acest nivel. Vreau ca CSM Roman să fie echipa câștigătoare, astfel încât atunci când vom disputa returul să pornim cu prima șansă”, a spus Lucian Micu, purtătorul de cuvânt al formației moldovene.

csm-roman-islanda
În sezonul trecut, Cupa EHF le-a dus pe romaşcance până în Islanda!

În turul inaugural, unguroaicele au eliminat cu scorul general de 55- 34 echipa poloneza Vistal Gdynia.

„Această echipă provine dintr-un campionat foarte puternic și nu trebuie omis faptul că are multă experiență în competițiile europene. Vom face tot ce ține de noi să obținem calificarea în turul al treilea”, a mai adăugat Lucian Micu.

Sub denumirea de CornexiAlcoa, gruparea maghiară a cucerit în 2005 Cupa EHF, întrecând-o în finală tocmai pe Gyor. În ceea ce privește echipa gazdă, este pentru al doilea an consecutiv când  evoluează în Cupa EHF (eliminată în sezonul trecut în optimile de finală de Corona Brașov), respectiv a patra oară de când joacă în cupele europene. Returul are loc pe 23 octombrie în Ungaria. (Ana MOISE; FOTO: Facebook)

Articolul precedentLIGA A III-A: REZULTATE COMPLETE * CLASAMENT
Articolul următorOpt locuri de muncă la Complexul Muzeal Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.