0:00

ACTUALIZARE 3: Cimentul Bicaz este deja calificată în finală, după ce a învins cu 10-0 (6-0) Flacăra Brusturi, în deplasare. Au marcat: Pintea (3 goluri), Patrichi (3), Nedelcu (2), Avram și Bordeanu. „Pentru noi a fost un meci ușor. Uneori ne-am mai relaxat, pentru că altfel scorul putea fi mult mai aspru. E o diferență însemnată de valoare și de experiență între noi și ei. O să jucăm finala și este cea mai frumoasă performanță pentru mine de când sunt la Cimentul și mă bucur foarte mult”, a declarat prof. Cristinel Luca, antrenorul celor de la Cimentul Bicaz. Partidele retur vor avea loc miercurea viitoare, 24 mai. (A. MOISE)

*************

ACTUALIZARE 2: Voinţa Ion Creangă-CSM Ceahlăul Piatra Neamţ 2-1 (1-0). Au marcat: Jabula (35 şi 64)/Lupei (60).

ACTUALIZARE CSM Ceahlăul, la prima înfrângere! Cimentul – prima finalistă!, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Un meci extrem de dificil, însă gazdele au câștigat meritat. Am lăsat de dorit la capitolul angajament. I-am atenționat că nu ne va fi ușor. Golurile primite au fost din cauza unor greșeli flagrante ale jucătorilor noștri. E un șoc pentru băieți, dar și pentru noi cei din staff-ul tehnic. Localnici au condus cu 1-0 după o ieșire inoportună din poartă a lui Chiruță. Lupei a finalizat apoi o acțiune bună de atac, iar golul victoriei Voinței Ion Creangă a venit pe o lipsă de concentrare în margine, unde au fost ușor depășiți doi jucători de-ai noștri. Putem îndrepta lucrurile în retur dar depinde foarte mult de evoluția noastră. Adversarul își va vinde scump pielea, sunt convins. Sper să evoluăm mult mai bine în manșa a II-a„, a declarat prof. Toader Șteț, antrenorul principal al pietrenilor. (A. MOISE; FOTO: CSM Ceahlăul Fans 2016 Facebook)

******

ACTUALIZARE 1: Voinţa Ion Creangă-CSM Ceahlăul Piatra Neamţ 2-1 (1-0) şi Flacăra Brusturi-Cimentul Bicaz 0-10 (0-6). (M. CONSTANTINESCU)

*****

ŞTIRE INIŢIALĂ: Miercuri, 17 mai, se dispută manşa tur a semifinalelor Cupei României, faza judeţeană. Partidele vor începe la ora 18:00.

Lidera cu punctaj maxim a Ligii a V-a, CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, va întâlni, în deplasare, un prim adversar cu adevărat serios, campioana judeţului în sezonul trecut, Voinţa Ion Creangă, echipă clasată actualmente pe locul 7 în clasamentul Ligii a IV-a.

ACTUALIZARE CSM Ceahlăul, la prima înfrângere! Cimentul – prima finalistă!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTot astăzi, Flacăra Brusturi, cealaltă performeră a Ligii a V-a în Cupa României, se va confrunta, pe teren propriu, cu Cimentul Bicaz, formaţie aflată pe locul 6 în clasamentul Ligii a IV-a.

ACTUALIZARE CSM Ceahlăul, la prima înfrângere! Cimentul – prima finalistă!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPartidele retur vor avea loc miercuri, 24 mai, pe terenul oaspetelor de astăzi. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Facebook; FOTO: G. CRĂCANĂ)

Articolul precedentMai multe treceri pentru pietoni din Piatra Neamț vor fi desfiinţate
Articolul următorPolițist local din Piatra Neamț cu noroc la bani
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

4 COMENTARII

    • Adversar serios, în sensul că le pot administra o înfrângere. S-a şi întâmplat… (M. CONSTANTINESCU)

    • I-au trezit la realitate 😅daca promoveaza in liga a 4 a, o sa stea cel putin 2-3 ani acolo 🤔

  1. Au fost tinuti prea in slavi de presa tinand cont ca au jucat cu echipe la care jucatorii nu se aduna decat duminica la meci, iar ei in fiecare zi au cate 2 antrenamente.

Comentariile sunt închise.