ACTUALIZARE: Poliţiştii au reuşit să îl găsească pe Cătălin Gabriel Bărbieru. Părinţii sunt despărţiţi, iar copilul a mers la tatăl său, fără să îşi anunţe mama. Când a văzut ştirea, tatăl a sunat la poliţie.

*******

ŞTIRE INIŢIALĂ: Cătălin Gabriel Bărbieru, în vârstă de 13 ani, din Piatra-Neamţ, a plecat de acasă, în dimineaţa de 25 septembrie şi nu s-a mai întors, aşa că mama sa a anunţat poliţia.

„Au fost demarate de îndată toate activitățile de cercetare și căutare a minorului, stabilindu-se că acesta a plecat de dimineață la școală, iar după cursuri nu s-a întors la domiciliu”, a precizat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

„La momentul plecării, minorul purta pantaloni de trening negri, bluză trening neagră, tricou alb, tenişi de culoare neagră cu o dungă albă. Semnalmentele persoanei dispărute: păr şaten, ochi albaştri, înălţime 1,75 metri, aproximativ 45 kilorame, nu are asupra sa telefon mobil sau alte bunuri”.

Deşi poliţiştii de investigaţii criminale fac verificări pentru depistarea băiatului, până astăzi, 26 septembrie, nu l-au găsit. Cetăţenii care pot oferi orice date care să conducă la găsirea minorului sunt rugaţi să apeleze gratuit 112 – Apelul de Urgenţă ori 166.000 sau să se adreseze imediat celei mai apropiate unităţi de poliţie. (C.M.)

Articolul precedentUn bărbat a murit după ce căruţa cu lemne s-a răsturnat peste el
Articolul următorConcurs de afişe anti-HIV/SIDA
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.