ACTUALIZARE: Medicul legist care i-a examinat pe cei doi copii a stabilit că nu este vorba despre agresiune sexuală. Cel de 13 ani nu prezenta niciun fel de urme, care să indice că ar fi comis vreun viol, iar leziunile pe care le avea băieţelul de 5 ani se datorează, cel mai probabil, unei constipaţii urmate de o igienă necorespunzătoare. (C.M.)

********

ŞTIRE INIŢIALĂ: Poliţiştii de la Secţia Rurală Târgu Neamţ verifică o reclamaţie de agresiune sexuală, depusă de o femeie, care i-a făcut baie copilului ei ei, în vârstă de 5 ani, şi a chemat ambulanţa după ce a constatat că băieţelul are o iritaţie în zona anală.

Cadrele medicale au preluat copilul, cu menţiunea „pacient sex masculin, 5 ani, diagnostic: agresiune sexuală în urmă cu 3 zile, viol – declarativ” şi l-au dus la Spitalul Târgu Neamţ, de unde a fost trimis la UPU Piatra-Neamţ şi, după consultaţie, trimis înapoi.

Astăzi, copilul va fi examinat de un medic legist, care trebuie să stabilească dacă leziunea este produsă prin agresiune sau este urmare a unei igiene precare sau a altor factori. Tot medicul legist îl va examina şi pe băieţelul de 13 ani, vecin cu familia care a reclamat violul. Între cele două familii există o stare conflictuală, aşa că este luată în calcul şi ipoteza unei reclamaţii făcute din răzbunare. Tocmai de aceea verdictul medicului legist are o importanţă definitorie în acest caz. (C.M.)

Articolul precedentCe trenduri se mentin si care apar in anul 2018 in materie de moda?
Articolul următorFiscul Neamţ, program în perioada 7-11 mai
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.