Actualizare: Circulația a fost oprită la ieșirea din județul Neamț, la Lacu Roșu, din cauza unor arbori căzuți pe șosea. Poliția Română anunță că traficul va fi reluat în circa 45 de minute.

Sunt 369 de locuitori care au rămas fără curent electric în localitățile Verșești (Girov) și comuna Ștefan cel Mare. Viscolul a afectat rețeaua de alimentare cu energie electrică, iar echipele de intervenție ale furnizorului sunt în teren pentru remedierea avariilor.

La ora 18, numărul locuitorilor afectați de avariile la rețeaua electrică era de 911, din localitățile Piatra Neamț, Târgu Neamț, Dumbrava, Verșești, Ștefan cel Mare.

***Știre inițială***

Ninsoarea și viscolul au adus și primele probleme în trafic, în această după-amiază, 5 februarie. Un copac a fost doborât în municipiul Piatra Neamț și o mașină a derapat și a ieșit de pe carosabil, la Mărgineni. Pompierii au fost solicitați să intervină, după apelurile la 112 din jurul orei 17. Codul portocaliu de ninsoare și viscol este valabil până mâine dimineață, șoferii fiind sfătuiți să iasă cu mașinile doar dacă sunt echipate de iarnă. Vom reveni. (C.I.)