Actualizare: Cu câteva minute înainte de ora 15:00, femeia a fost găsită în albia râului Bistricioara. pompierii au scos trupul neînsuflețit la mal iar polițiștii urmează să stabilească ce s-a întâmplat.

*******

Știre inițială: Virginia Almășanu, o bătrână în vârstă de 84 de ani, din comuna Ceahlău, este căutată de poliție din ziua de 29 martie, de când familia i-a reclamat dispariția. Femeia a plecat de acasă din ziua de 28 martie și nu s-a mai întors.

„La data dispariţiei, femeia era îmbrăcată cu un pulover de culoare gri, pantaloni de trening de culoare neagră, pantofi de culoare neagră şi purta pe cap un batic de culoare vişinie”, a precizat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Virginia Almășanu are înălțimea de 1,65 metri, greutatea de aproximativ 70 kilograme, părul cărunt, tuns scurt. La căutări, pe lângă polițiști, participă și voluntari de la SVSU Ceahlău. Cetăţenii care pot oferi orice date care să conducă la găsirea femeii sunt rugaţi să sune la 112 sau să se adreseze imediat celei mai apropiate unităţi de poliţie.

La acţiunile de căutare s-au alăturat şi pompierii cu o barcă şi 3 scafandri. (C.M.)

Articolul precedentÎncepe vacanța de Paşte a elevilor!
Articolul următorPromovabilitatea la simularea examenului de Bacalaureat 2018
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.