ACTUALIZARE: S-a găsit o poză de-a bătrânului la Evidenţa Populaţiei.

**********

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un bătrân în vârstă de 74 de ani, din Costișa, este căutat de poliție, după ce fratele lui, care are 80 de ani, l-a declarat dispărut. Conform spuselor acestuia, Ioan Bibire a plecat de acasă din ziua de 15 mai, a spus că merge la Spitalul Bisericani, dar nu s-a mai întors la Costișa.

„Bărbatul a mai plecat voluntar de la domiciliu în diferite locații de pe raza județului Neamt, precum mănăstiri și biserici. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că Bibire Ioan nu se află internat la Spitalul Județean Piatra-Neamț sau la Spitalul Bisericani”, a precizat agentul șef adjunct Robert Costân, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Cum familia nu are nicio fotografie de-a dispărutului, doar semnalmentele și îmbrăcămintea pot ajuta la identificarea acestuia. În ziua în care a plecat de acasă Ioan Bibire purta pantaloni de stofă negri, haină de piele neagră, șapcă din piele neagră și era încălțat cu teniși albaștri. Bătrânul are înălțimea de 1,65 metri, cam 60 de kilograme, părul grizonat, tuns scurt și fața ovală. Oricine poate oferi informații despre locul în care se află este rugat să sune la 112. (C.M.)

Articolul precedentAcademia de Muzică „Gheorghe Dima”, ceremonie de absolvire şi concert
Articolul următorSesizare de la un pietrean nemulțumit de întârzierea ambulanței
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.