ACTUALIZARE: Poliţiştii au stabilit că bărbatul, un localnic în vârstă de 33 de ani, mergea pe carosabil, s-a dezechilibrat şi a căzut în faţa unei maşini. La volan se afla un bărbat de 53 de ani, din Târgu Neamţ, care mergea spre Pipirig şi nu se aştepta ca pietonul să cadă în faţa maşinii sale. A frânat cât a putut, astfel că victima nu are leziuni grave.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ”, a precizat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. „Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”. (C.M.)

******

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un bărbat, pe care nimeni din localitate nu părea să îl cunoască, s-a întins pe şosea, vineri, 21 aprilie, în comuna Vânători-Neamţ. Martorii oculari afirmă că acesta s-a aşezat brusc şi s-a întins de-a curmezişul drumului.

Chemate de urgenţă şi-au făcut apariţia la faţa locului şi ambulanţa şi poliţia. Pacientul era conştient, dar tremura şi delira. Cât priveşte motivul pentru care s-a întins pe şosea urmează să stabilească oamenii de ordine. (ZCH NEWS; FOTO: Facebook)

Articolul precedentMihai Leu – ales la Piatra Neamț președinte de onoare al Federației
Articolul următorEforturi pentru reluarea alimentării cu energie electrică în Moldova
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.