0:00

ACTUALIZARE: Speranţa Răuceşti a promovat în Liga a III-a. În această după-amiază, nemţenii au învins Juniorul Suceava, cu scorul de 1-0 (0-0), unicul gol fiind înscris de Vlad Avram. În tur, rezultatul a fost egal, 0-0. În imagini, puteţi vedea bucuria jucătorilor şi fanilor din Răuceşti:

https://fb.watch/dSZOR3jCcR/

***********

ŞTIRE INIŢIALĂ: Speranţa Răuceşti va disputa astăzi, 25 iunie, de la ora 17:30, pe teren propriu, partida retur din cadrul barajului de promovare în Liga a III-a.

ACTUALIZARE BARAJ LIGA A III-A Speranţa Răuceşti a obţinut promovarea, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDupă cum se poate observa din fotografiile următoare, pregătirile sunt intense, Răuceşti dorind să transforme evenimentul de astăzi într-o sărbătoare de neuitat:

ACTUALIZARE BARAJ LIGA A III-A Speranţa Răuceşti a obţinut promovarea, ZCH NEWS - sursa ta de informații ACTUALIZARE BARAJ LIGA A III-A Speranţa Răuceşti a obţinut promovarea, ZCH NEWS - sursa ta de informații ACTUALIZARE BARAJ LIGA A III-A Speranţa Răuceşti a obţinut promovarea, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn meciul tur, de acum o săptămână, Speranţa Răuceşti a obţinut un rezultat de egalitate, 0-0, pe terenul adversarei, Juniorul Suceava. În concluzie, echipa nemţeană are mari şanse de a promova în liga superioară, fiindu-i necesar un singur gol pentru a tranşa disputa.

În Regiunea Nord-Est mai sunt programate partidele: Rapid Brodoc (Vaslui)-Sportul Oneşti (Bacău) – în tur a fost 3-3 – şi Flacăra Erbiceni (Iaşi)-Viitorul Darabani (Botoşani) – oaspeţii de azi au câştigat cu 5-0 şi sunt ca şi promovaţi. În caz de promovare, Speranţa Răuceşti se va întâlni în Seria I a Ligii a III-a cu CSM Ceahlăul Piatra Neamţ. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Speranţa Răuceşti)

Articolul precedentȘofer salvat de polițiști după un accident cerebral vascular
Articolul următorTânăr lovit de o mașină în Piatra Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.