pietricica turism

ACTUALIZARE: Apa Serv completează desfăşurătorul de localităţi care nu beneficiază de apă miercuri, 1 noiembrie, şi cu comuna Răuceşti. Ca de obicei, “în vederea executării unor lucrări la reţeaua de distribuţie a apei potabile”, cetăţenii din această localitate nu vor beneficia de apă, de miercuri, 1 noiembrie, ora 12:00 până joi, 2 noiembrie, ora 10:00. Adică 22 de ore.Mulţumim pentru înţelegere”, mai precizează Apa Serv. (ZCH NEWS)

*******

ŞTIRE INIŢIALĂ: Compania Judeţeană Apa Serv anunţă pentru miercuri, 1 noiembrie, sistarea furnizării apei potabile în Roznov (inclusiv localităţile Chintinici şi Slobozia) şi Zăneşti. Măsura este motivată de necesitatea “executării unor lucrări de reparaţii la reţeaua de distribuţie a apei potabile” şi va afecta locuitorii din cele două localităţi în intervalul orar 8:30-16:00.

“Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectaţi, pe care îi asigurăm că echipele Apa Serv fac tot posibilul pentru finalizarea lucrării într-un timp cât mai scurt şi pentru reluarea furnizării apei potabile. Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii noştri pot suna la Dispeceratul Apa Serv, care funcţionează non-stop, la numărul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul companiei, precizează Apa Serv. (ZCH NEWS)