****** ACTUALIZARE: Polițiștii au stabilit că un bărbat de 33 de ani, din comuna Alexandru cel Bun, care conducea un autoturism înspre Bicaz, a lovit o femeie de 54 de ani din Piatra Neamț, care se afla pe trecerea pentru pietoni. Șoferul nu era băut, va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Un alt accident, de astă dată din vina pietonului, s-a petrecut la ora 12, pe b-dul Dacia, unde o femeie de 40 de ani, din București, a traversat prin loc nepermis și fără să se asigure și a fost lovită de un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani.

****** ȘTIRE INIȚIALĂ

Încă neobișnuiți cu vremea de iarnă, șoferii, dar și pietonii au circulat în această dimineață, 19 noiembrie, ca și cum carosabilul ar fi fost curat.

La 112 au fost anunțate accidente în localitățile Crăcăoani, Răucești, Topolița și două în Piatra Neamț.

La Răucești, un autoturism condus de un bărbat de 69 de ani, din localitate, s-a răsturnat pe cupolă din cauză că șoferul nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu zăpadă. Conducătorul auto nu a pățit nimic, în schimb pasagera, în vârstă de 70 de ani, a fost rănită și transportată la spital.

La Piatra Neamț, după două ore de la accidentul de pe str. Mihai Eminescu, s-a mai petrecut unul, în condiții similare, la trecerea pentru pietoni, de pe str. Dimitrie Leonida, din dreptul Pieței Centrale. Vom reveni cu detalii.