reclama autocenter

ACTUALIZARE ALMAŞ: Accidentul de la Almaş s-a petrecut în condiţiile în care şoferul unei dubiţe (un bărbat, de 42 de ani, din Fălticeni, care nu consumase alcool), a pierdut controlul asupra direcţiei. Autovehicului a rupt parapetul unui pod şi a căzut într-un pârâu, iar conducătorul auto a fost rănit. Când a fost preluat de ambulanţă era conştient şi se plângea că-l dor picioarele. (C.M.)

**********

ACTUALIZARE AGAPIA: Poliţiştii au stabilit că accidentul de la Agapia a fost provocat de un şofer băut. Bărbatul, care are 31 de ani şi este din Crăcăoani, rula dinspre Târgu Neamţ spre Piatra-Neamţ şi, într-o curbă la stânga, a pătruns pe contrasens. Maşina lui s-a izbit frontal într-un autoturism, care circula regulamentar, condus de o femeie, de 49 de ani, din Bucureşti. Ambii şoferi au fost răniţi, precum şi o pasageră din maşina de Bucureşti, o femeie, de 46 de ani, din Ilfov. Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului. (C.M.)

************

ŞTIRE INIŢIALĂ: Două accidente s-au petrecut, unul după altul, în această după-amiază (6 aprilie). În ambele cazuri a fost solicitată descarcerarea, dar, până la urmă, participanţii la trafic au scos ei înşişi victimele din autoturisme.

Primul accident a fost la Agapia, unde două maşini s-au izbit frontal şi 3 persoane au fost rănite. “La faţa locului s-au deplasat 5 subofiţeri, cu o autospecială care are modul de descarcerare, dar victimele fuseseră scoase şi preluate de două ambulanţe, care le-au transportat la spital”, a declarat slt. Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Al doilea accident s-a petrecut la Almaş, unde un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului. Persoana care a sunat la 112 a spus că şoferul are picioarele blocate sub bord. Totuşi a fost scos din maşină până să ajungă pompierii de la descarcerare. Vom reveni cu detalii. (C.M.)

Articolul precedentConcurenţii “Chefi la cuţite”, eveniment caritabil la Piatra Neamţ
Articolul următorFutsal Ceahlăul vă cere ajutorul: slogan contra unei mingii!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.