0:00

ACTUALIZARE: Polițiștii au stabilit, după cum era de așteptat, că accidentul s-a petrecut din cauza neacordării de prioritate. Bărbatul de 74 de ani, din Constanța, care se afla la volanul autoturismului, a ieșit în drumul național fără să acorde prioritate camionului, condus de un bărbat, de 38 de ani, din Piatra-Neamț. În urma impactului, constănțeanul a fost rănit grav, iar soția sa, care se afla pe scaunul din dreapta față, a suferit mai multe traumatisme și contuzii. Polițiștii au întocmit un dosar penal în cauză pentru vătămare corporală din culpă. (C.M.)

*******

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un autoturism a intrat, în plin, într-un camion care transporta un utilaj. Accidentul s-a petrecut astăzi, 5 octombrie, în intersecția dintre drumul național și cel care duce spre Mănăstirea Neamț, loc predilect pentru coliziuni în ultima vreme.

În urma impactului, șoferul autoturismului a rămas încarcerat și a fost scos de pompieri din mașina zdrobită. El a fost transportat la spital împreună cu pasagerul din dreapta, care de asemenea era rănit. Conducătorul auto avea leziuni la ambele picioare. (C.M.)

Articolul precedentTUPEU A bătut șoferul care nu l-a văzut pentru că nu avea felinar!
Articolul următorVIDEO Evaziune de 29 milioane € din uleiuri uzate! Percheziţii în Bacău, Iaşi şi Suceava!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.