pietricica turism

ACTUALIZARE: La volan se afla un tânăr de 24 de ani, iar pe scaunul din dreapta faţă o fată de 22 de ani. Nu s-a putut stabili încă din ce motiv a pierdut conducătorul auto controlul asupra direcţiei. Cert este că, într-o curbă uşoară, autoturismul a ajuns pe contrasens şi s-a izbit violent în stâlpul din beton. Impactul i-a produs tinerei leziuni extrem de grave. Ea a fost resuscitată încă de la locul accidentului, transportată la spital, însă nu a mai putut fi salvată. Şoferul este şi el în stare gravă. Poliţiştii au întocmit un dosar penal în cauză, pentru ucidere din culpă. Abia după efectuarea unei expertize se va stabili, cu certitudine, ce viteză avea autoturismul în momentul impactului. (C.M.)

*************

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un autoturism cu numere provizorii, înmatriculat în Neamţ, s-a zdrobit de un stâlp din beton din faţa Staţiei de salvare, de pe strada Dimitrie Leonida. Impactul a fost atât de puternic încât stâlpul s-a înclinat.

În maşină erau două persoane. Ambele au fost rănite grav, una a rămas încarcerată, iar după ce pompierii au reuşit s-o scoată a fost preluată de echipajuil de ambulanţă, care a început manevrele de resuscitare. Vom reveni cu detalii. (C.M.)