ACTUALIZARE: Polițiștii au stabilit că șoferul unui autoturism (un romașcan în vârstă de 30 de ani) n-a păstrat distanța față de un alt autoturism, care-l preceda, și a intrat în coliziune cu acesta. Din impact mașina condusă de tânărul de 30 de ani a ricoșat pe contrasens și s-a izbit direct într-un microbuz, condus de un bărbat de 32 de ani din Ucraina. Acesta a coborât nervos, s-a repezit la tânărul de la volan, l-a lovit și apoi i-a lovit mașina cu un ciocan. Din accident au rezultat 3 răniți (doi bărbați și o femeie), toți pasageri în microbuzul care urma să ajungă în Ucraina. Polițiștii au întocmit un dosar penal în cauză pentru vătămare corporală din culpă, dar fac cercetări și pentru lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea liniștii și ordinii publice. (C.M.)

*******

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un accident rutier a avut loc astăzi, 23 ianuarie, la ieșirea din Roman spre Iași, unde s-au ciocnit un autoturism și un microbuz.

Martorii spun că ar fi vorba despre 3 victime, dar și despre scene de violență. După impact, șoferul microbuzului a sărit la bătaie și ar fi lovit autoturismul, și așa avariat, cu un ciocan.

Vom reveni cu detalii.

Articolul precedentDerdeluş la Enduranch
Articolul următorFOTO Rugăciune în centrul Romanului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.