Actualizare 29 iulie:

Al doile tânăr, cel în vârstă de 18 ani, care s-a înecat în canalul râului Bistriţa a fost găsit astăzi, 29 iulie, în amonte de grătarele de la Dumbrava Deal. Trupul ieşise la suprafaţă şi a fost observat de pompierii care făceau căutări cu barca. A fost scos la mal şi urmează să fie transportat la morgă. Urmează, de asemenea, ca poliţia să lămurească exact circumstanţâele în care cei doi, unul de 14 ani şi cel găsit astăzi, au ajuns în apele Bistriţei.

Actualizare: Acum câteva minute, în dimineața zilei de 27 iulie, a fost găsit corpul băiatului de 14 ani, dispărut în apele Bistrției pe 22 iulie. Echpajele de căutare l-au găsit în zona grătarelor de la Dumbrava Deal. Pompierii sunt la fața locului și continuă căutările.

—-Știre inițială—

Doi băieţi din cartierul Mărăţei din Piatra-Neamţ au căzut în canalul de fugă al râului Bistriţa, în după-amiaza de 22 iulie, şi n-au fost găsiţi încă. Accidentul s-ar fi întâmplat în jurul orei 17, însă nimeni nu a anunţat autorităţile. Alarma s-a dat foarte târziu, după mai bine de două ore, când toţi ceilalţi au ajuns acasă, numai cei doi nu. Unul dintre băieţi este în vârstă de 18 ani şi celălalt de 14.

Din primele informaţii care au ajuns la ISU Neamţ, cei doi au fost cu mai mulţi prieteni în zonă, s-au jucat, au alergat şi au căzut în apă. Ceilalţi s-au speriat şi au fugit. Pompierii au început căutările imediat după ce-au fost anunţaţi, însă şansele ca băieţii să mai poată fi salvaţi sunt ca și inexistente.

C.M.

Articolul precedentMuncă la negru în baruri, cluburi de noapte, cafenele şi restaurante
Articolul următorVolume de Radu Dănăilă lansate la Tazlău
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.