0:00

ACTUALIZARE: A dispărut de acasă, îmbrăcată sumar, ZCH NEWS - sursa ta de informații

 

Astăzi, 14 ianuarie, un bărbat, de 53 de ani, din comuna Cândești, a cerut ajutorul poliției pentru a-și găsi fiica, plecată de ieri de acasă. Alexandra Mihaela Păduraru, în vârstă de 15 ani, era îmbrăcată sumar, cu pantalon tip treining de culoare galben-muștar, tricou alb, pulover albastru, hanorac galben, fiind încălțată cu ghete maro. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Borlești au căutat fata prin comunele Cândești, Borlești și Costișa, dar fără nici un rezultat. Căutările continuă, iar oricine are informații care pot ajuta la găsirea ei este rugat să sune la 112 sau să anunțe la cea mai apropiată unitate de poliție.

Semnalmente: înălţime – 1,60 m, greutate – 47 de kilograme, ten șaten, ochi căprui, păr castaniu, fără semne particulare. (C.I.)

Actualizare: Fata a fost găsită astăzi, 15 ianuarie, de polițiști, pe raza comunei Podoleni. Polițiștii de la Secția Rurală Borlești au stabilit că adolescenta s-a aflat, în cele două zile, acasă la o prietenă și nu a fost victima niciunei infracțiuni. Fata a fost încredințată tatălui.

 

Articolul precedentDescinderi cu mascați în cartierul Văleni, membru al clanului Capră arestat
Articolul următorCeață la șes, soare la munte