0:00

În perioada 1-5 iulie 2024, polițiștii Biroului Siguranță Școlară Neamț au desfășurat o serie de activități informativ-preventive în mai multe locații din județ. Aceste activități au avut loc la Complexul Turistic Art Edu din localitatea Durău, Tabăra de limbă engleză din localitatea Tarcău și în Centrul de Agrement din localitatea Oglinzi.

Activități de prevenire desfășurate de polițiștii din Neamț în tabere și centre de agrement, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAproximativ 400 de copii au participat la discuțiile educative organizate de polițiști, având ca temă principală prevenirea bullyingului și a violenței. Copiii au fost informați despre caracteristicile și consecințele acestor fenomene, atât pentru victime cât și pentru agresori și martori. De asemenea, au fost abordate și teme legate de răspunderea contravențională și penală a minorilor.

În paralel, Biblioteca Județeană a găzduit activități în cadrul Clubului de Vacanță, unde polițiștii din Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității Neamț au pregătit teme de vacanță pentru copii. Subiectele discutate au inclus siguranța în mediul online, importanța respectării regulilor și responsabilitatea copiilor în fața legii.

Activități de prevenire desfășurate de polițiștii din Neamț în tabere și centre de agrement, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAceste activități au fost realizate în colaborare cu Centrul de sprijin și asistență specializată pentru copii, din cadrul Direcției de Asistență Socială (D.A.S.) Neamț.

Denisa POPA

FOTO: IPJ Neamț

Articolul precedentȘofer din Vaslui cercetat pentru conducere sub influența alcoolului
Articolul următorIncendiu la un utilaj agricol în Bârgăuani
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.