Acțiune rutieră educativă de vacanță, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSub sloganul „Verde înseamnă Da, roșu înseamnă Nu!”, polițiștii rutieri nemțeni au inițiat astăzi, 21 august, pe platoul din centrul istoric din Piatra Neamț, o acțiune de vacanță prin care să-i învețe pe cei mici, atât din oraș, cât și din alte colțuri ale țării, câteva reguli de bază din circulația rutieră.

„În vacanță, cifrele și literele devin culoare, iar regula e simplă: vacanța colorată  ține copilăria în siguranță. Joacă-te! Aleargă! Fă-ți prieteni și amintirile tale de vacanță vor fi în siguranță atât timp cât tu,  copile îți alegi locuri de joacă în care pericolul te ocolește! În lumea celor mici totul devine simplu atunci când regulile sunt învățate prin discuție, prin joc, cu zâmbet dar și cu responsabilitate. Astăzi, polițiștii au ales culoarea pentru a deschide lumea Acțiune rutieră educativă de vacanță, ZCH NEWS - sursa ta de informațiicopiilor cu o regulă simplă dar atât de importantă: VERDE înseamnă DA, ROȘU înseamnă NU”, a precizat subinspector Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

Premiul copiilor cuminți a constat în câteva instantanee inedite din autospeciala de poliție.

Polițiștii le-au explicat celor mici dar și celor mari cât de importante sunt câteva reguli simple, care le pot păstra vacanța în siguranță.

Angela Croitoru

Articolul precedentSituația locurilor de joacă din municipiul Piatra Neamț
Articolul următorMuncă de Sisif pentru stingerea unui incendiu la un depozit plin de cofraje de ouă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.