0:00

Acțiune pe Lacul Bicaz: o barcă și 4 plase confiscate, 4 dosare penale pentru braconieri, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii de la Biroul Județean de Poliție Transporturi Neamț împreună cu cei din cadrul Serviciului de Ordine Publică Neamț au ținut sub observație Lacul Bicaz, în perioada 1-3 mai, știind că, în ciuda prohibiției și a ordonanțelor militare, oamenii tot se duc la pescuit.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au constatat, în flagrant delict, 4 infracțiuni prevăzute de O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura. O cantitate de 25 de kilograme de pește, din diferite specii, a fost redată mediului natural. Pentru încălcarea dispozițiilor legale în domeniul piscicol, polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, la O.U.G. nr. 23/2008 și 8 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea ordonanțelor militare”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Polițiștii au confiscat o ambarcațiune, un motor și patru plase monofilament în lungime de 290 de metri, în valoare totală de aproximativ 10.000 de lei.

C.M.Acțiune pe Lacul Bicaz: o barcă și 4 plase confiscate, 4 dosare penale pentru braconieri, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Articolul precedentDupă 15 mai, intrăm în stare de alertă! Ce vom putea face şi ce restricţii se menţin!
Articolul următorNeamț: Primele cazuri de infecție cu noul virus într-un cămin pentru vârstnici