0:00

Acţiune informativă a Poliţiei Locale în cartierul Văleni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTrei echipaje din cadrul Biroului Ordine Publică au participat, marți, 30 august, la o acţiune organizată de Direcția de Asistență Socială din Piatra Neamț, pentru identificarea persoanelor care ocupă locuințele sociale, cu sau fără contracte de închiriere, în cartierul Văleni 1.

Agenții Poliției Locale Piatra Neamț au verificat 16 vile cu câte 4 apartamente și au legitimat 32 de persoane.

Titularii contractelor de închiriere expirate au fost consiliați cu privire la documentele necesare pentru prelungire, fiind îndrumați ca, în cel mai scurt timp, să le depună la sediul Direcției de Asistență Socială. Doi bărbați și o femeie care locuiau fără forme legale în trei dintre locuințele controlate, au fost sancționați contravențional pentru lipsa cărților de identitate, conform O.G. 97/2005„, precizează Irina Ştefănescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale.

Acţiune informativă a Poliţiei Locale în cartierul Văleni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCei trei au rămas în continuare în locuinţele sociale, ei urmând să-şi depună documentele pentru contracte, bineînţeles după ce îşi vor face acte de identitate.

Acţiunea a avut loc în contextul în care în această perioadă se desfăşoară sesiunea de depunere a dosarelor pentru locuințe sociale și actualizarea contractelor expirate şi a avut mai mult un scop informativ.

Locatarilor li s-a adus la cunoștință faptul că, punctajele lor pentru deținerea locuințelor sociale depind și de condiția frecventării școlii de către copiii pe care îi au în întreținere.

Angela Croitoru

Articolul precedentGrupul Local Pescăresc Neamț anunță lansarea apelului de primire proiecte pentru Măsura 2 – Conservarea și protecția mediului, promovarea zonei, a patrimoniului cultural și natural
Articolul următorA încercat să fugă de poliţişti pentru că nu avea permis
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.