pietricica turism

Cumplitul accident, petrecut noaptea trecută (2 spre 3 iulie) în Bistricioara, comuna Ceahlău, s-a produs pe fondul vitezei excesive. Poliţiştii nu exclud nici consumul de alcool, dar acest aspect va fi clarificat după efectuarea necropsiei.

Autoturismul, care a intrat cu totul sub semiremorca unui TIR, era marca Ford Focus, înmatriculat în Brăila. La volan se afla un tânăr de 19 ani, din comuna Ceahlău, care avea permis de două luni. Ca pasageri erau 3 tineri, cu vârste între 18 şi 20 de ani, toţi din aceeaşi localitate.

„Autotrenul era parcat în afara părţii carosabile şi aparţine unei persoane care locuieşte în zonă”, a declarat comisarul şef Mihai Mavriş, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Neamţ, care a participat la cercetările de la faţa locului. „Cel mai probabil, autoturismul a derapat – am găsit urme-, a prins acostamentul din stânga, s-a lovit de stâlpul unui gard din beton, după care a intrat cu totul sub semiremorca autotrenului. Decesul tuturor ocupanţilor a survenit pe fondul leziunilor extrem de grave, pe care le-au suferit în urma impactului cu semiremorca”.

În momentul producerii accidentului (ora 3,40), autoturismul rula spre Staţiunea Durău.

C.M.