Două accidente de circulație în care șoferii nu au anunțat oamenii legii, unul soldându-se cu deces, au avut loc în Neamț, pe 13 decembrie 2022.

Primul s-a întâmplat în jurul orei 17:30, în localitatea  Poiana Teiului. Un bărbat de 41 de ani, din Dumbrava Roșie, care se deplasa cu autoutilitara pe direcția Farcașa spre Poiana Teiului, ar fi surprins și accidentat o femeie de 59 de ani, din Poiana Teiului, care se deplasa pe partea carosabilă, înspre acostament, în aceeași direcție cu mașina. După producerea accidentului, șoferul și-a continuat deplasarea, fiind identificat la scurt timp, în localitatea Dreptu. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Accidente neanunţate de autori; unul s-a soldat cu deces, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Femeia de 59 de ani a fost preluată și transportată de un echipaj medical, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate, dar, din nefericire  unitatea medicală a declarat decesul acesteia“, a anunțat Poliția Neamț.

A fost deschis dosar penal, la fel ca și în cazul unui alt eveniment ce a avut loc în jurul orei 13:00, în Roman. O șoferiță de 71 de ani a accidentat un minor de 17 ani, din Gâdinți, care traversa pe trecere pentru pietoni. Conducătoarea auto a discutat cu adolescentul, apoi și-a văzut de drum, însă ulterior pietonul a ajuns la spital unde a solicitat îngrijiri de specialitate. Poliția Neamț atrage atenția asupra faptului că părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia este infracțiune și se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani. (G.S.)

Articolul precedentAjutor de 1.400 de lei pe an, amenzi de până la 60.000 de lei!
Articolul următorFotbal cu… jucării pentru copii (14.12, ora 17:00, Sala Ceahlăul)
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.