reclama autocenter

Actualizare: Polițiștii au stabilit că un tânăr de 29 de ani, din Pipirig, care conducea un autoturism pe DN 15 B, pe direcţia Târgu Neamţ – Poiana Largului, în afara localităţii Petru Vodă, pe un sector de drum în rampă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu partea laterală stânga cu un pilon din beton. Conducătorul auto a fost testat, rezultatul fiind negativ.

La Vânători, un bărbat de 71 de ani, din localitate, care conducea un autoturism pe DN 15 B, din direcția Tîrgu Neamț – Pipirig, a virat la stânga fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism care se deplasa din sens opus, condus de un bărbat de 56 de ani, din Pipirig. Din impact a rezultat rănirea ambilor șoferi, care au fost transportați la spital.

Accidentul de la Timișești a avut drept cauză nepăstrarea distanței de siguranță în mers. Un bărbat de 42 de ani, din Bacău, care conducea o autoutilitară pe DN 15 B, pe direcția Timișești – Târgu Neamț, n-a păstrat o distanță corespunzătoare față de un autoturism care se deplasa în fața sa, pe același sens de mers , condus de un bărbat de 47 de ani, din Timișești, intrând în coliziune cu acesta. Ambii conducători auto au fost răniți, precum și un pasager din autoturism (un bărbat de 64 de ani, din Tiomișești). În toate cele 3 cazuri au fost deschise dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

Știre inițială: În doar câteva ore, au avut loc 3 accidente rutiere în județul Neamț, primul fiind la Petru Vodă, în noaptea de 29 spre 30 iulie. ”În jurul orei 02.50, prin apel la 112, pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în localitatea Petru Vodă din comuna Poiana Teiului. Un participant la trafic a anunțat că un autoturism era în afara părții carosabile. În urma accidentului rutier au rezultat trei victime, neîncarcerate.  La locul evenimentului s-au deplasat un echipaj SMURD de la Garda II de Intervenție Poiana Teiului și două echipaje de la SAJ”, a declarat slt. Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.
Cei trei bărbați răniți, cu vârste de 28, 29 și 45 de ani, au fost transportați la CPU Târgu Neamț.

Ziua de astăzi, 30 iulie, a început cu alte două accidente: unul în comuna Vânători și celălalt la Timișești. Vom reveni cu detalii.

C.M.

Articolul precedentVijelia a lăsat pe întuneric peste 3.300 de gospodării de pe Valea Muntelui
Articolul următorEugen Țapu-Nazare, PNL: ”Investițiile, prioritatea zero a Guvernului Orban”