NEAMŢ: Accidente la indigo – maşinile distruse, şoferii încarceraţi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDouă accidente similare până la detaliu au avut loc, în dimineaţa de 4 septembrie, în judeţul Neamţ.

Primul s-a întâmplat la Poiana Largului, unde un bărbat, de 40 de ani, din Moţca (Iaşi), a adormit – se pare – la volan. Autoturismul său a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit de un capăt de podeţ de pe sensul opus de mers. Şoferul a fost descarcerat de un echipaj de la ISU şi transportat la Spitalul Bicaz, unde a fost diagnosticat cu policontuzii.

Al doilea accident s-a petrecut, la ora 5:30, în localitatea Vânători-Neamţ. Un tânăr, de 28 de ani, din Răuceşti, care circula în direcţia Pipirig – Târgu Neamţ, a pierdut controlul asupra direcţiei într-o curbă la stânga. Maşina a ajuns în şanţ şi s-a oprit într-un capăt de podeţ. Conducătorul auto a fost descarcerat şi transportat la Spitalul Târgu Neamţ, unde medicii au stabilit că are o plagă transfixiantă la buza inferioară şi policontuzii. În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penale, sub acuzaţia de vătămare corporală din culpă. (C.M.)

Articolul precedentLIGA A II-A: Foresta Suceava, a treia victorie consecutivă! CLASAMENT
Articolul următorLIGA A III-A: AFC Odorheiu Secuiesc – CSM Roman 0-2 (0-1) CLASAMENT
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.