0:00

Două accidente, în care au fost implicați șoferi tineri, cu puțină experiență la volan, s-au soldat cu 6 răniți, din fericire, ușor, și cu două mașini distruse.

Accidente la Girov şi Săvineşti * Şase tineri răniți, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrimul s-a produs, în după-amiaza de 29 august, la ieșirea din Piatra-Neamț spre Turturești. După cum aveau să stabilească polițiștii, un tânăr, de 20 de ani, din Girov a ieșit din parcarea unei firme, fără să se asigure și fără să acorde prioritate unui alt autoturism, condus de un șofer, în vârstă de 18 ani, din Tupilați. Pentru a evita impactul, tânărul de 18 ani a frânat brusc, iar mașina sa s-a răsturnat de mai multe ori și a rămas cocoțată pe un gard. Celălalt șofer a plecat mai departe, fiind găsit de polițiști peste aproape 3 ore. El este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și pentru părăsirea locului accidentului. Tânărul de 18 ani a suferit un traumatism cranio-cerebral și excoriații la ambele brațe.

Accidente la Girov şi Săvineşti * Şase tineri răniți, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCu o oră înainte de miezul nopții s-a petrecut un alt accident, la Săvinești, unde un tânăr, de 19 ani, din Zănești, a pierdut controlul autoturismului pe care-l conducea, a intrat în gardurile unor case și s-a oprit într-un stâlp din beton. Toți ocupanții mașinii, 5 la număr, cu vârste între 17 și 19 ani, au fost transportați la spital. Aveau contuzii și traumatisme, dar niciunul nu se afla în stare gravă. Și în acest caz polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (C.M.)

Articolul precedentPercheziţii pentru destructurarea unei reţele de contrabandişti
Articolul următorElev medaliat cu argint la Olimpiada Internațională de Științe ale Pământului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.