0:00

Accidente grave la Girov și la Roman, o femeie a murit, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Din cauza leziunilor foarte grave pe care le-a suferit, femeia, care avea 74 de ani, nu a mai putut fi salvată. Polițiștii au stabilit că ea se deplasa prin centrul localității Girov în momentul în care a fost lovită de o autoutilitară, condusă de un bărbat de 39 de ani din Argeș. Șoferul a fost testat alcoolscopic de către polițiști, rezultatele fiind negative. Urmează să se stabilească exact în ce condiții s-a produs accidentul, cert fiind că femeia se deplasa în același sens cu autovehiculul.

La accidentul de la Roman victimă este o femeie de 53 de ani care a suferit politraumatism.

Știre inițială: Două accidente grave s-au petrecut în această seară, 27 noiembrie, în sensul giratoriu de la noul mall din Roman și pe DN 15 D, în localitatea Girov. În ambele cazuri, victimele sunt femei lovite de mașini. Cea de la Roman este în stare gravă și a fost deja transportată la spital, iar cea accidentată la Girov era în stop cardio respirator la ora 17.50 și echipajul medical de pe ambulanță îi aplica manevre de resuscitare.

Vom reveni cu detalii.

Articolul precedentSpectacole ale Teatrului Tineretului la Piatra Neamţ şi Târgu Neamţ (28.11-02.12)
Articolul următorIn memoriam: Radu Bucur-Popa, primul director economic de la RIFIL
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Dupa filmarile facute la accidentul din Girov autoritatille au fost anuntate tarziu sau au ajuns tarziu si o zic ca la orele 17 fara 15 minute eram in girov si unele persoane faceau masajul cardiac al vitimei si timp de mai bine de trei ferturi de ora nu am vazut zi auzit nici un echipaj nici de ambulanylta nici politie Mentionez ca la ora accidentului era inca lumina si filmarile sunt pe intuneric

Comentariile sunt închise.