0:00

Accident spectaculos la Humulești: a ”parcat” direct în casa unui om, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAccident spectaculos la Humulești: a ”parcat” direct în casa unui om, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Accidentul a avut loc sâmbătă, 29 ianuarie, în jurul orei 23.30. În urma impactului au fost înregistrate doar pagube materiale.

Șoferul avea o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat și a scăpat la limită de infracțiunea de conducere sub influența alcoolului care se aplică de la 0,41 mg/l alcool pur.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce, pentru 90 de zile, ca măsură complementară.

Știre inițială: Un accident spectaculos și ciudat în egală măsură a avut loc astăzi dimineață, 30 ianuarie, în Humulești, Neamț.

Un șofer a pierdut controlul volanului, a părăsit șoseaua și a intrat cu mașina direct în holul unei case distrugându-i un perete de lemn și sticlă.

Din informațiile furnizate de martori nu ar fi victime, doar pagube materiale.

Vom reveni cu detalii.

A.C.

Articolul precedentDoi răniți după un accident pe DN 2F
Articolul următorCod galben de vânt în mai multe localități nemțene. Azi noapte, două sate au rămas fără curent electric
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.